ZAMKNIĘTE nowe pod adresem: www.aikido-gdansk.pl/forum/phpBB3
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
adrych zaciekły dyskutant Dołączył: 13 Maj 2003 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Wto Lis 08, 2005 7:56 pm Temat postu: Problem z wysyłaniem postów
Dzisiaj pojawi ł y si ę podobno problemy z wysy ł aniem post ó w na forum
C óż, ten post swym istnieniem zadaje k ł am takiemu o ś wiadczeniu
Wina na pewno le ż y po stronie u ż ytkownik ó w , Wasze przegl ą darki zapewne przesta ł y obs ł ugiwa ć s ł odycze
A na powa ż nie , zmiany konfiguracji serwera ....
Skoda tylko , ż e o wszystkich takich sprawach dowiadujemy si ę po fakcie . _________________ darek
"Anma might have know-how, but we don't know how we know how!"
Ichi
Powrót do góry
templates/subSilver/images/lang_polish/icon_aim.gif
Peppers zaciekły dyskutant Dołączył: 18 Maj 2003 Skąd: Prosto z drzewa
Wysłany: Sro Lis 09, 2005 9:27 am Temat postu:
Adrych , m ó g ł by ś powiedzie ć jaka by ł a r óż nica pomi ę dzy 4 i 5 , ż e zak łó ci ł o to dzia ł anie forum i jak to rozwi ą za ł e ś.
Ten temat mo ż e sta ć si ę niez ł ym ź r ó d ł em wiedzy na temat konfiguracji serwera , na temat php itp . Troszk ę problem ó w ju ż musia ł e ś rozwi ą za ć _________________ Hator, hator...
Powrót do góry
adrych zaciekły dyskutant Dołączył: 13 Maj 2003 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Sro Lis 09, 2005 11:05 am Temat postu:
C óż, wiedza cenna jest
A ja lubi ę Tyskie
Od PHP 5 . 1 . 0_beta - r2 php nie pozwala na wywo ł anie funkcji z argumentem b ę d ą cym wynikiem wykonania funkcji , zwracanym poprzez referencje .
Czyli to co m ó wi ł komunikat .
Rozwi ą zaniem jest stworzenie zmiennych tymczasowych do przechowywania wynik ó w funkcji i ... dalej ju ż proste .
Ale zamota ł em _________________ darek
"Anma might have know-how, but we don't know how we know how!"
Ichi
Powrót do góry
templates/subSilver/images/lang_polish/icon_aim.gif
Peppers zaciekły dyskutant Dołączył: 18 Maj 2003 Skąd: Prosto z drzewa
Wysłany: Sro Lis 09, 2005 12:06 pm Temat postu:
Nie zamota ł e ś
Wszystko jasne
Ja ostatnio nauczy ł em si ę np . hehe ż e pliki js musz ą mie ć uprawnienia 755 a nie 711 jak np . php .
Poza tym ciekawostk ą by ł o dla mnie odkrycie , ż e na serwerze unixowym na kt ó rym mam konto , musia ł em prawie we wszystkich URLach umieszcza ć \ a dla includa wy łą cznie /
Jaki ś idiooota co ś wymy ś li i p óź niej trzeba si ę zastanawia ć dlaczego nie dzia ł a _________________ Hator, hator...
Powrót do góry