ZAMKNIĘTE nowe pod adresem: www.aikido-gdansk.pl/forum/phpBB3
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
busio nieśmiały Dołączył: 13 Gru 2007 Skąd: Soto - Tomasz Sowiński
Wysłany: Pon Gru 24, 2007 12:10 am Temat postu: Bardziej pytania niż skarga
Witam
Mam kilka takich refleksji odno ś nie forum od zewn ą trz . Nie wiem czy jest to forum zamkni ę te ( ale po co wtedy formu ł a rejestracji ...) czy dost ę pne og ó lnie a jak nie wiem to pytam .
Chcia ł em si ę zarejestrowa ć - wpisa ł em wszystko co wymagane ale dosta ł em komunikat b łę du numer co ś tam z serwera . Ponowna pr ó ba da ł a komunikat ż e taki go ść ju ż jest . Spr ó bowa ł em ponownie z innym loginem ( mo ż e ten by ł za kr ó tki ) i to samo . Zrezygnowa ł em wi ę c nie wiedz ą c o co chodzi .
Dzi ś przysz ł a mailem informacja ż e zosta ł em zarejestrowany wi ę c prawid ł owo si ę zalogowa ł em , uzupe ł ni ł em informacje w profilu ( ale da ł bym sobie paznokcie obci ąć ż e ju ż je wype ł nia ł em ) i zacz ął em przegl ą danie forum . Zainteresowa ł mnie temat sta ż e - poniewa ż coraz to cz ęś ciej przyje ż d ż am do Gda ń ska to mo ż e by na taki sta ż si ę uda ć - znalaz ł em z po ł owy stycznia ale poniewa ż nie ma wielu informacji ( chocia ż by czy b ę d ę mile widziany ...) to postanowi ł em zapyta ć i tu si ę nie uda ł o bo brak uprawnie ń. Stwierdzi ł em ż e pewnie trzeba napisa ć co ś o sobie itd w odpowiednim temacie i wtedy kandydatura zostanie rozwa ż ona . Temat znalaz ł em ale co ś napisa ć te ż si ę nie da ł o .
Rozumiem ż e mog ę zadzwoni ć czy napisa ć maila w razie pyta ń, ale troch ę to forum nieintuicyjne i generuje b łę dy .
Nie wiem te ż czy jest to forum zamkni ę te czy otwarte ( oczywi ś cie po jakiej ś weryfikacji ).
Nie wiem te ż czy mo ż na pojawi ć sie na takim sta ż u i jakie s ą wymagania i op ł aty - m ó j klub jak organizuje to s ą one og ó lnodost ę pne za jak ąś tam op ł at ą.
Ciekawi mnie te ż czy mo ż liwe jest pojawienie si ę go ś cinnie na treningu ( pewnie za jak ąś op ł at ą).
Je ś li to nie sprawi k ł opotu to prosz ę o odpowied ź
Pozdrawiam
busio
klub : SOTO - Tomasz Sowi ń ski - Warszawa
www . soto . waw . pl _________________ Być silnym znaczy być pożytecznym
Powrót do góry
adrych zaciekły dyskutant Dołączył: 13 Maj 2003 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 11:35 am Temat postu:
Witam ,
Ju ż spiesz ę z wyja ś nieniami - na serwerze z kt ó rego korzystamy administrator wy łą czy ł mo ż liwo ść automatycznego wysy ł ania poczty . Z tego powodu wy ś wietla si ę ten b łą d o kt ó rym Pan napisa ł. Forum jako takie nie jest zamkni ę te - rejestracja jest wymagana aby m ó c czyta ć poszczeg ó lne dzia ł y . Ze wzgl ę d ó w historycznych , nie pozwalamy si ę wypowiada ć osobom , kt ó re nie chc ą ujawni ć swojej to ż samo ś ci . internet zapewnia do ść du ż a anonimowo ść, a to niestety jest nagminnie wykorzystywane . Forum to jest cz ęś ci ą naszej strony domowej i wypowiedzi na tym forum cz ęś ciowo stanowi ą nasz ą wizyt ó wk ę w internecie . W chwili obecnej jeste ś my w trakcie przerabiania i przenoszenia forum na inn ą platform ę, po zako ń czeniu wszystkie funkcje forum powinny dzia ł a ć ju ż poprawnie . _________________ darek
"Anma might have know-how, but we don't know how we know how!"
Ichi
Powrót do góry
templates/subSilver/images/lang_polish/icon_aim.gif
piotr zaciekły dyskutant Dołączył: 13 Maj 2003 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 5:27 pm Temat postu:
Jesli chodzi o staz , to info na ten temat jest podane rowniez na stronie PFA , wiec nic tajnego nie bedzie sie tu dzialo i mozna smialo wziac w nim udzial , na takich samych swiatlych zasadach , jakie panuja w wyzej wymienionym klubie stolecznym ... _________________ "We must keep the spirit of budo no matter how we practice." Yamada Yoshimitsu
Piotr
Powrót do góry