Ladowanie strony... Prosze czekac...

zamknij

Forum ZAMKNIĘTE Strona Główna ZAMKNIĘTE
nowe pod adresem: www.aikido-gdansk.pl/forum/phpBB3

FAQFAQ    RegulaminRegulamin    SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   Grupy   StatisticsStatistics   PracownicyPracownicy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Bardziej pytania niż skarga

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ZAMKNIĘTE Strona Główna -> Księga skarg życzeń
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
busio
nieśmiały

PostWysłany: Pon Gru 24, 2007 12:10 am    Temat postu: Bardziej pytania niż skarga Odpowiedz z cytatem

Witam

Mam kilka takich refleksji odnośnie forum od zewnątrz. Nie wiem czy jest to forum zamknięte (ale po co wtedy formuła rejestracji...) czy dostępne ogólnie a jak nie wiem to pytam.
Chciałem się zarejestrować - wpisałem wszystko co wymagane ale dostałem komunikat błędu numer coś tam z serwera. Ponowna próba dała komunikat że taki gość już jest. Spróbowałem ponownie z innym loginem (może ten był za krótki) i to samo. Zrezygnowałem więc nie wiedząc o co chodzi.
Dziś przyszła mailem informacja że zostałem zarejestrowany więc prawidłowo się zalogowałem, uzupełniłem informacje w profilu (ale dałbym sobie paznokcie obciąć że już je wypełniałem) i zacząłem przeglądanie forum. Zainteresował mnie temat staże - ponieważ coraz to częściej przyjeżdżam do Gdańska to może by na taki staż się udać - znalazłem z połowy stycznia ale ponieważ nie ma wielu informacji (chociażby czy będę mile widziany...) to postanowiłem zapytać i tu się nie udało bo brak uprawnień. Stwierdziłem że pewnie trzeba napisać coś o sobie itd w odpowiednim temacie i wtedy kandydatura zostanie rozważona. Temat znalazłem ale coś napisać też się nie dało.
Rozumiem że mogę zadzwonić czy napisać maila w razie pytań, ale trochę to forum nieintuicyjne i generuje błędy.
Nie wiem też czy jest to forum zamknięte czy otwarte(oczywiście po jakiejś weryfikacji).
Nie wiem też czy można pojawić sie na takim stażu i jakie są wymagania i opłaty - mój klub jak organizuje to są one ogólnodostępne za jakąś tam opłatą.
Ciekawi mnie też czy możliwe jest pojawienie się gościnnie na treningu (pewnie za jakąś opłatą).

Jeśli to nie sprawi kłopotu to proszę o odpowiedź

Pozdrawiam
busio
klub: SOTO - Tomasz Sowiński - Warszawa
www.soto.waw.pl

adrych
zaciekły dyskutant
zaciekły dyskutant

PostWysłany: Czw Gru 27, 2007 11:35 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam,

Już spieszę z wyjaśnieniami- na serwerze z którego korzystamy administrator wyłączył możliwość automatycznego wysyłania poczty. Z tego powodu wyświetla się ten błąd o którym Pan napisał. Forum jako takie nie jest zamknięte- rejestracja jest wymagana aby móc czytać poszczególne działy. Ze względów historycznych, nie pozwalamy się wypowiadać osobom , które nie chcą ujawnić swojej tożsamości. internet zapewnia dość duża anonimowość, a to niestety jest nagminnie wykorzystywane. Forum to jest częścią naszej strony domowej i wypowiedzi na tym forum częściowo stanowią naszą wizytówkę w internecie. W chwili obecnej jesteśmy w trakcie przerabiania i przenoszenia forum na inną platformę, po zakończeniu wszystkie funkcje forum powinny działać już poprawnie.

"Anma might have know-how, but we don't know how we know how!"
Ichi
Powrót do góry

piotr
zaciekły dyskutant
zaciekły dyskutant

PostWysłany: Pią Gru 28, 2007 5:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesli chodzi o staz, to info na ten temat jest podane rowniez na stronie PFA, wiec nic tajnego nie bedzie sie tu dzialo i mozna smialo wziac w nim udzial, na takich samych swiatlych zasadach, jakie panuja w wyzej wymienionym klubie stolecznym...

Piotr
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ZAMKNIĘTE Strona Główna -> Księga skarg życzeń Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: