ZAMKNIĘTE nowe pod adresem: www.aikido-gdansk.pl/forum/phpBB3
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
krzychuu Gość
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 8:42 pm Temat postu: Brak możliwości rejestracji oraz resetu hasła
Ze wzgl ę du na bardzo mi ł y komunikat :
Cytat : Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 237
File : emailer . php
Nie mog ę ( a z tego co si ę dowiadywa ł em nie jest to przypadek odosobniony )
ani odzyska ć poprzedniego has ł a ( zreszt ą pierwotna rejestracja nie zako ń czy ł a si ę komunikatem o powodzeniu ), ani za ł o ż y ć innego z nowym has ł em .
Tym wi ę ksze by ł o moje zdziwienia , gdy po kilku tygodniach ( miesi ą cach ?) od pierwszej pr ó by rejestracji dosta ł em mejla z forum jako nadawc ą ( lub co ś w ten dese ń), co oznacza ż e konto ma jaki ś dziwny status , bo z jednej strony jestem w bazie , a z drugiej nie mog ę nic robi ć
Mam nadziej ę, ż e kto ś m ó g ł by si ę tym zaj ąć, albo przynajmniej jako ś manualnie dodawa ć u ż ytkownik ó w .
Pozdrawiam ,
Krzysztof Pacyga
Powrót do góry
adrych zaciekły dyskutant Dołączył: 13 Maj 2003 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 11:30 pm Temat postu:
Forum nie wysy ł a mail ó w . Je ś li dosta ł e ś co ś takiego , to na 99 , 9 % spam .
Pisz na maila - aikido @ aikido - gdansk . pl
POdaj swoj login i swoj adres e - mail ( ten ktory podales przy rejestracji ) _________________ darek
"Anma might have know-how, but we don't know how we know how!"
Ichi
Powrót do góry
templates/subSilver/images/lang_polish/icon_aim.gif