Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
adrych zaciekły dyskutant Dołączył: 13 Maj 2003 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Sob Sty 24, 2004 1:50 am Temat postu: Strona i forum
19 stycznia wykorzystuj ą c dziur ę w PHPNuke pr ó bowano w ł ama ć si ę na serwer na kt ó rym jest nasza strona . Admini zablokowali stron ę.
Stronk ę poprawi ł em , nast ę pnego dnia .
Dzi ę ki szybkiej reakcji administratora ju ż 23 po po ł udniu strona zosta ł a odblokowana . Jak na razie tylko forum i kr ó tka informacja .
Zmieni ł sie tak ż e adres strony - teraz to
www . aikido . pg . gda . pl _________________ darek
"Anma might have know-how, but we don't know how we know how!"
Ichi
Powrót do góry
templates/subSilver/images/lang_polish/icon_aim.gif
^Hast^ nieśmiały Dołączył: 14 Lip 2003 Skąd: 3city
Wysłany: Pon Sty 26, 2004 12:26 pm Temat postu:
................
Niedobre hakiery Dobry Admin
Swoja droga :
www . aikido . pg . gda . pl napisa ł: Przepraszamy , strona chwilowo niedostepna
_________________ No Pain - No Glory
Powrót do góry
Peppers zaciekły dyskutant Dołączył: 18 Maj 2003 Skąd: Prosto z drzewa
Wysłany: Pon Sty 26, 2004 12:45 pm Temat postu:
Cze ść Hast
D ł ugo ju ż si ę nie widzieli ś my . Co tam u Ciebie i twojego brata ? _________________ Hator, hator...
Powrót do góry
Wysłany: Pon Sty 26, 2004 1:05 pm Temat postu:
Bracki czuje wyraznie oddech politechniki na karku ( U know what i mean ) tak wiec unika jak narazie treningow
Ja mam problem z kolanem (łą kotka ) i przez najmniej jeszcze 1 miesiac nie pojawie sie na treningu . Potem byc moze wroce , jednak na zawodach chyba za predko nie powalcze . _________________ No Pain - No Glory
Powrót do góry
Wysłany: Pon Sty 26, 2004 5:14 pm Temat postu:
Ty to na prawd ę si ę sypiesz .....
Ale twarda z Ciebie sztuka i wiem , ż e tak ł atwo sobie nie odpu ś cisz
Widzia ł em ju ż grafik zawod ó w i najpierw jest liga mi ę dzyuczelniana , chyba 25 lutego , a potem w kwietniu mistrzostwa pomorza i w maju mistrzostwa Polski . _________________ Hator, hator...
Powrót do góry
Wysłany: Pon Sty 26, 2004 5:58 pm Temat postu:
Peppers napisa ł: Ty to na prawd ę si ę sypiesz .....
Az tak zle nie jest . Jak wroce bede prawie jak nowy .. prawie .
Jak widze range tych zawodow to raczej ten sezon moge sobie odpuscic
Nadal mimo wszystko licze na brackiego w turnieju 1 roku .. o ile jeszcze sie nie odbyl _________________ No Pain - No Glory
Powrót do góry
Wysłany: Wto Sty 27, 2004 7:58 pm Temat postu:
Turniej pierwszego roku b ę dzie o ile dobrze pami ę tam w marcu
Jak b ę d ę mia ł czas to wespr ę te wszystkie fajne dziewczyny na trybunach w kibicowaniu twojemu bratu i innym zawodnikom _________________ Hator, hator...
Powrót do góry
Wysłany: Wto Sty 27, 2004 8:26 pm Temat postu:
Peppers napisa ł: Turniej pierwszego roku b ę dzie o ile dobrze pami ę tam w marcu
Jak b ę d ę mia ł czas to wespr ę te wszystkie fajne dziewczyny na trybunach w kibicowaniu twojemu bratu i innym zawodnikom
Brackiemu kibolowac moze bedziesz .. ja bede chyba grzal lawe na zawodach zdaje sie do konca sezonu . Co sie stalo iz z zawodnika zmieniles sie w kibica ? Wiem ze kibicow jak na lekarstwo .. ale to nie powod aby ich wspierac _________________ No Pain - No Glory
Powrót do góry
Czarny pismak Dołączył: 26 Gru 2003 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pią Kwi 30, 2004 2:42 pm Temat postu:
Mam pytanko ... jaki status trzeba osi ą gn ąć aby mo ć zmienia ć swoje posty ?? Czasami si ę to przydaje w przypadku jakiej ś liter ó wki _________________ Pozdrawiam Czarny
Powrót do góry
muha Krowa która dużo ryczy Dołączył: 14 Maj 2003 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pią Kwi 30, 2004 5:06 pm Temat postu:
Mozesz pisac = mozesz napisac do admina z prosba o korekte . Wycinalem juz takze kilka razy podwojnie wyslane posty . Oficjalnie na forach internetowych ltierwokami sio nei pzremjumey Zwracanie ó wagi na ortografie innyh osub jest ó znawane za nietakt , ho ć oczywi ś cie nie morzna pszegina ć w ż adn ą stron ę. _________________ Nintendo wa koza u woza!
Powrót do góry