ZAMKNIĘTE nowe pod adresem: www.aikido-gdansk.pl/forum/phpBB3
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
Silver108 nieśmiały Dołączył: 17 Lis 2006 Skąd: Gdynia
Wysłany: Pią Lis 17, 2006 7:21 pm Temat postu: Parę pytań (?)
By ł em wczoraj na treningu dla pocz ą tkuj ą cych , deklaracj ę dostarcz ę jutro , ale mam par ę pyta ń do was og ó lnie .
Jako zupe ł nie pocz ą tkuj ą cy niewiele wiem narazie o Aikido i ca ł ym " systemie " z nim zwi ą zanym , ale mam zamiar to zmieni ć.
Narazie najbardziej interesuje mnie jedno : czym s ą sta ż e ? Jutro si ę zaczynaj ą a ja nie mam zielonego poj ę cia co to wog ó le jest . W planie s ą 3 treningi dla grupy pocz ą tkuj ą cej . Powinienem by ć na wszystkich ? Pytam te ż o to , bo mieszkam w Gdyni i dojazd zajmuje mi sporo czasu .
Z g ó ry dzi ę ki za odpowied ź i pozdrawiam wszystkich tutaj
Powrót do góry
templates/subSilver/images/lang_polish/icon_aim.gif
muha Krowa która dużo ryczy Dołączył: 14 Maj 2003 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pią Lis 17, 2006 10:01 pm Temat postu:
" Staz " to faktycznie niefortunne slowo . " Seminarium " moze byloby lepsze . Po prostu odwiedziny nauczyciela zzewnatrz , z ktorej to okazji organizuje sie wiecej treningow . I oczywiscie - warto byc na wszytkich treningach , zreszta podobnie jak w ciagu " zwyklego " toku treningowego . _________________ Nintendo wa koza u woza!
Powrót do góry
templates/subSilver/images/lang_polish/icon_aim.gif